Artikkelien + kuvien lisääminen

Artikkelin  lisääminen kuvineen sivulle

On aika simppeli prosessi (vaatii tietysti ensin käyttäjäksi rekisteröitymisen):

1. Klikkaa yläreunassa olevaa kohtaa “+ Uusi” ja valitse “artikkeli”
  2. Kirjoita kuvallesi/tarinallesi otsikko ja varsinainen teksti
  3. Klikkaa “Lisää media”-laatikkoa, valitse kuva joko kirjastosta tai sitten siirrä uusi kuva koneeltasi. Voit myös linkittää kuvan toiselta sivustolta (URL-osoitteesta, vasemmalla alhaalla). Kuva ilmestyy siihen kohtaan tekstiäsi mihin olet klikannut kursorilla.
Kuvakaappaus “Lisää media “-boksista

4. Valitse kuvallesi kategoria(t), voit myös lisätä avainsanoja eli tageja

5. Lisää  jutullesi artikkelikuva (oikealla ihan alimmaisena, vieritä vieritä vaan). Tämä on näkyvissä sekä etusivulla että artikkelin alussa.

6. Kun tulos tyydyttää niin klikkaa “Julkaise”-nappia.

Se on siinä.

Jaa sivu;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *