Emme olekaan yksin!

Olen muutaman kerran hiukan ihmetellyt kävijämäärissä tapahtuvia satunnaisia ryöpsähdyksiä: normaalin kymmenkunnan päivittäisen kävijän sijaan onkin sivuilla käyty useampia satoja kertoja, sadasta jopa neljäänsataan kävijään.

Kerran sitä jo jonkunmatkaa tutkinkin, mutta kun selvisi ettei kyseessä ollut krakkerihyökkäys, annoin asian olla kiinnittämättä siihen sen enempää huomiota.

Vaan nyt kun artikkelia Sonysta ykskaks olikin luettu toistasataa kertaa vaikken sitä taatusti ollut missään mainostanut ja vielä varmemmin tiedän ettei sitä kukaan muukaan ole linkitellyt (sitä kun ei juuri ole tehty vaikka joskus alkuun sitä pyysinkin), rupesin penkomaan lokia oikein sillä silmällä. Ei se tieto nyt monenkaan sinetin takana ollut:

Digicamera.netin uutissyötehän sen takana on. Olen kovasti otettu siitä, että alan suurin ja kaunein toimija pyytämättä on lisännyt poimintoja sopivista piilokojun artikkeleista uutisiinsa. Nöyrin kiitokseni ja laajakaarinen käsivarsitervehdys!

Täytyykin alkaa tarkemmin miettimään mitä soopaa tänne suoltaa, se saattaakin näemmä tavoittaa varsin montakin lukijaa. Tämä myös vihjeenä niille joiden pöytälaatikossa on alaan liittyvää materiaalia. Kaikki eivät olekaan pelkästään somessa, emme olekaan yksin…

Jaa sivu;

Kirjoittanut:Pekka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *