Epävalokuvauksellinen loma

Tolkuttomat helteet (max. 31C) sitten menivät ja hyvä niin. Eipä juuri muita aktiviteetteja voinut harjoittaa kuin koiran jäähdyttelyä ja maltillista oluen särpimistä. Piski ei tykännyt, mutta olut oli kyllä hyvää. Tosin ilmankin tuota pudotusta 12 asteeseen olisi pärjätty ihan hyvin, vaan tässä maassa mennään aina laidasta laitaan, mitään keskitietä ei tunneta.

Sitten ohjelmassa onkin ollut ja tulee olemaan lähinnä polttopuiden tekoa. Alkaa olla sekin aikas raakaa puuhaa kuuskymppiselle ukonsaatanalle, nivelrikolla varustetulla noin bonuksena. Mussutin muijalle ettei täällä mitään kuvattavaa enää olekaan, ja onhan tuo aika kuollutta touko-kesäkuuhun verrattuna. On siis aika aloittaa makrokuvauksen opiskelu, kun klapejakin on viitisen kuutiota pinossa.

Hämmästyttävän vilkasta hyönteiselämä onkin, kunhan sitä alkaa seuraamaan.

 

Erinomaisen ärsyttävää muuten on silmälasijumppa lasit päähän-lasit pois kun noita 5 millisiä ötököitä väijyy, muuten varsin mielenkiintoista puuhaa.

Olyn focus stacking-toiminto on aika näppärä, jos kohde ei hirveästi liiku. 10 kuvan pino hyttysestä, jalustaa ei tarvitse.

Liian pitkään ei kohteen kuitenkaan kannata liikkumati olla, saattaa mennä konepelti kasaan.

Pari harvinaisempaakin vierasta käväisi tontilla keekoilemassa:

Seuraavaksi täytynee ottaa ne pakolliset kurkien lentokuvat, vaikka ne pirut aina saapuvatkin vasta hämärissä.

Jaa sivu;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *