Melkoinen uutinen

Jumantsuigula, katsokaapa tätä huimaa, maailmaa järisyttävää uutista. En olisi uskonut näkeväni miten eräs elämän peruspilareista tullaan murskaamaan ja tuhoamaan. Tämä tulee kiihdyttämään napajäätiköiden sulamista ja ilmastonmuutosta yleisestikin, vaikka ne valeuutisia ovatkin ja noitavainoa. Arvailla sopii, miten tämä vaikuttaa Lähi-Idän tilanteeseen ja Afrikan nälänhätään, bensalitran hinnannoususta puhumattakaan.

Varmaa on ainakin terrorismin lisääntyminen ja pakolaisten määrän kasvu, koska toimenpide tulee järkyttämään muutenkin surkeissa olosuhteissa elävien ihmisten perusturvallisuuden tunnetta.

Siis oikeasti. Verovaroin ylläpidetty YLE katsoo asiakseen julkaista tällaista hevonpaskaa uutisena. Mä en maailmasta paljoa ymmärrä (ja aina vain vähenevässä määrin ymmärrän), mutta luulisi sitä löytyvän jotain merkittävämpääkin asiaa palstatilaa käyttämään kuin jonkun kuppaisen sontasoftan höpöhöpö-“uudistus”.

Jotenkin vielä ymmärtää tissikuvien julkaisun tai artikkelit maahanmuuttajista jotka vievät työpaikat, syövät naiset ja kohtapa maksavat, saatana, vielä meidän verommekin, sekä keksityt iltasadut sohvalla makaavista työttömistä Penoista ja firmoista jotka eivät millään saa värvättyä työvoimaa vaikka kaikki asiat ovat lafkassa ok. No, palkkaa ei juuri makseta, eikä työsuhde ole koskaan kolmea viikkoa pidempi kerrallaan, mutta silti!

Uutisointia piirretystä peukalonkuvasta tai sen näkymättömyydestä taas ei voi ymmärtää.

Välillä tuntuu siltä että pienoinen rajasota tai muu katastrofi tekisi varsin hyvää näille länsimaisille tykkäysongelmille. Ehkä suhteellisuudentaju ei ihan kokonaan ole maailmasta kadonnut.

Jaa sivu;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *