Työ ukot ja roskabotit ahkerina

Hojo hojo! Alkuun huippuluokan mainosvideo, en ole parempaa nähnyt:

Maksaisin milloin vain kymppi tonnin tälle mainos toimistolle. Yhdys sana.

Meillä ei ihan noin kovaa mennä kuin Kauppisella, mutta aina jotain pientä pahaa sitä saa tehtyä.

 

Syksyn ensimmäisillä pikkupakkasilla renaavat kaikki vehkeet, letkut katkeavat, lukot ja lasit jäätyvät, jopa timanttisahan vesisäiliönkorkki oli jäätynyt kiinni. Intensiivisen remeltämisen ja kiroilun säestyksellä alkoi sitten tivoli pyöriä.

Junnu sahaa, mentori somettaa.

Vaivauduin ottamaan Canonin Sigman art-lasilla varustettuna mukaan. Pakko se on myöntää että se tekee kännykkää parempaa jälkeä. Huomasin myös Olyn opettaneen minut huonoille tavoille: laukaisutekniikka on huonontunut kun on oppinut luottamaan Olympuksen vakaajiin. Hyi minua.

Ja sitten alkoi kilisemään viestejä luuriin, sivuston vahtikoira ilmoitteli yrityksistä murtautua ylläpidon sivuille. Yli 800 iskua tuli milloin mistäkin, Venäjältä, USAsta, Kiinasta, Filippiineiltä, Singaporesta…

Ahkeraa väkeä nuo Viagrakauppiaat. Ruuvasin säätöjä kireämmälle, katellaanpa miten puree. Jos moinen pommitus jatkuu ja pahenee, niin sitten pistetään puoti kiinni ja aletaan käyttämään vatsapissaa ja instankrammia kunnon somekansalaisen tavoin. Eipä tätä kannata muutaman kävijän vuoksi pystyssä väkisin pidellä. Menkää vaikka Suomen luonnonvalokuvaajien foorumille. 

 

 

 

 

 

 

Jaa sivu;