Yksi suurista mysteereistä

Perkasin viimekesäisiä kuvia armotta roskiin raakaten heikoimmat otokset (melkein kaikki siis) ja siirtäen jotenkin kelvolliset “pidettävät2019?”-kansioon ulkoiselle levylle. Kun sitä kamaa nyt kuitenkin on gigatolkulla kertynyt, niin siirtohan kestää usbilla jokseenkin pitkään. Aikaa oli siis miettiä suuria filosofisia kysymyksiä. Tässä yksi joka on vaivannut mieltäni jo pitkään:

Kaikkihan tietävät ns. aikuisviihteen eli pornosivut. En toki epäile että kukaan niitä on selannut, mutta noin yleisellä tasolla…

Näissähän esiintyy ihan oikeita ihmisiä, usein kauniita ja ennenkaikkea suuria luonnenäyttelijöitä. Ei muuten ole ihan helppoa saada sanotuksi sopivalla värinällä “Ich Kommen, Ich Kommen”, ei, se vaatii runsaasti harjoitusta ja luontaista lahjakkuuttakin. Tuo duuni on epäilemättä raskasta ja kuluttavaa, vaatien pitkiä palautumisjaksoja, ja alammekin lähestyä varsinaista probleemia. Nimittäin: mitä tapahtuu vapaa-ajalla?

Otetaan vaikka aivan normaali skenaario: Aikuisviihdenäyttelijä on kipaissut kapakkaan nauttiakseen tuopin pari mallasta tai vaikka vahvempaakin kuten yhen tähen jallua muutaman moukun. Näyttelijää lähestyy sitten viehko vastakkaisen sukupuolen edustaja antaen selvästi ymmärtää että läheisempikin kanssakäyminen kiinnostaisi. Miten tapahtumat etenevät tässä tapauksessa, onko seurauksena epäävä repliikki “Kuule nyt ei käy, olen vapaalla”? Häh?

En oikein usko että tätä palstaa lukevat juuri tuolla alalla työskentelevät, joten asia jäänee ratkaisemattomaksi Palmen murhan tavoin.

Jaa sivu;

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *